PhotoBED in plaats van PhotoBOOTH

Geschreven door Amuse Amusant op

PhotoBED in plaats van PhotoBOOTH

Door onze job zagen we al veel photobooths met bijhorende props op tal van feesten. Ze blijken steeds een schot in de roos. Alle genodigden beleven er plezier aan, ze krijgen meteen een leuke herinnering mee naar huis en jullie als koppel hebben een verzameling hilarische foto’s van alle gasten. Zeker doen dus!
Voor ons eigen huwelijksfeest, gingen we echter op zoek naar net dat tikkeltje anders. En we vonden ook een geweldig alternatief. Eentje dat je volledig zelf kan organiseren trouwens, dus ik deel dit graag met jullie.

We installeerden in een apart kamertje geen photobooth, maar een photoBED.
Een bed, matras, witte lakens, grappige zelfgemaakte tekstballonnetjes en enkele knuffels zorgden voor het decor.  Boven het bed monteerden we een GO PRO-camera en een lichtspot. Meer niet.
De gasten namen zelf de foto met een kleine afstandsbediening.  Je hebt hiervoor dus geen fotograaf nodig. Kosten gespaard en bovendien laten je gasten hierdoor sneller de remmen los.
Geen nood! Jullie krijgen enkel de foto’s te zien die geschikt zijn voor publieke vertoning. Het is nochtans wel verbazend hoe snel iedereen met elkaar in bed duikt, bekend of onbekend.

Algemene hilariteit en legendarische herinneringen verzekerd!

GO PROcamera - photoBED props en tekstballonnen kunnen bij ons gehuurd worden.

Reageer