AMUSE AMUSANT: CATERING, STYLING, PLANNING

‘AMUSE’, verwijst naar de heerlijke hapjes en gerechten die we voor jouw feest bereiden & ‘AMUSANT’ naar de sfeer die we daar rond creëren.
Unieke concepten voor uw feest: van intiem privédiner tot groot event.

Wij zorgen voor een totaalbeleving waar lekker eten en plezier maken centraal staan.
Hoe we dit doen?

 • We gebruiken geen standaard cateringmateriaal maar creëren feesttafels die er prachtig uitzien
 • We zoeken de perfecte (live) muzikale ondersteuning voor uw receptie/diner
 • We zorgen voor extra plezier door het juiste entertainment te zoeken voor uw feest
 • Indien je voor een themafeest kiest: werken we een rode draad uit tussen alle elementen: drukwerk - decoratie - catering - bediening - ...
 •  …
 • “Ons trouwfeest was gewoon alles waar we ooit van konden dromen. Duizendmaal dank aan Tessa en Tim, mede dankzij jullie was het fenomenaal!”

  Romina Planckaert

 • “De uitwerking van het thema zorgde voor heel wat enthousiaste reacties, ik werd er helemaal vrolijk van: De tafel was super met de fietsers en de bellen, de dessertjes met fietsprint, de wielconstructies met de ballonnen,... En natuurlijk algemene hilariteit bij het testen van de gekke fietsen!
  Het eten was subliem, meer kunnen we daar niet over zeggen.”

  Ann (Mama van communicant Noah)

 • “Alvast 1 review binnen van onze cursus en daar stond ook bij
"I've never been to a course where lunch was so good."

  Tim Geyssens (Developer – Umbraco)

 • “Graag willen we jullie bedanken om ervoor te zorgen dat ons huwelijksfeest volledig was zoals we het gehoopt (en gedroomd;-) ) hadden! 
We hebben jullie niet veel tijd gegeven om alles voor te bereiden maar daar was niets van te merken op de dag zelf! Voor ons was het een TOP-feest en dat werd meermaals bevestigd door de leuke reacties achteraf!”

  Ilse & Bram

 • “Het geboortefeest van onze zoon Art was onvergetelijk!
De schitterende service van Amuse Amusant heeft daar zeker een groot aandeel in! De "sweet table" voor onze "sweet baby boy" was heerlijk lekker en uiterst verzorgd! De versiering (gebaseerd op het geboortekaartje ) overtrof alle verwachtingen! 
Veel mensen gaven de dag zelf en ook nog nadien complimenten! Met plezier hebben we telkens goede reclame gemaakt voor jullie! En dit zullen we blijven doen! 
Jullie horen het zeker wanneer er een broertje of zusje voor Art verwacht wordt! ;-)”

  Ines Ghekiere


Amuse Amusant is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers in België groepeert.